Bemutatkozás

A Romantik L és M Kft a Fémipari RT. Radiátor üzletágának kivásárlásával Balassagyarmaton működő magyar tulajdonban lévő alumínium radiátor gyár.

Az elmúlt évek alatt számos beruházás valósult meg a cégünknél. Céljaink között szerepel több európai gyártóval közvetlen kapcsolat kialakítása, hogy a belföldi forgalmazás mellett az exportértékesítés is egyre jelentősebbé váljon.

Közelmúltban alakítottuk ki stratégiai együttműködést több Épületgépészeti nagykereskedelmi céggel a Romantik radiátorok megfelelő piaci pozicionálása érdekében."lásd Parnereink menü pontban" Viszonteladó partnereinket a balassagyarmati központi raktárunkból szolgáljuk ki.

Központi raktárunk árukészletének és köszönhetően a raktárról történő azonnali szállítás lehetőségét tudjuk biztosítani megfelelő menyiségű áru rendelése esetén.

Vállalkozásunk célja a ROMANTIK aluradiátor család gyártása, forgalmazása és fejlesztése. A fenti célok eléréséhez alapot biztosít a megvásárolt licence-szerződése, valamint az elődtől átvett 20 éves gyártási múlt és tapasztalat.

Az ISO 9001 minőségirányítási rendszer szellemében nagy hangsúlyt fektetünk vevőink elégedettségére. Vállalkozásunk életében az értékesítés mellett fontos szerepet tölt be a szakmai tanácsadás, a gyors ügyintézés, a folyamatos kapcsolattartás. Célunk megrendelőink gyors és teljes körű kiszolgálása, megfelelő szakmai felkészültség mellett. Cégünk által nyújtott szolgáltatások minőségét folyamatosan fejlesztjük, hogy pontos, precíz munkával hosszú távon is megbízható partnerei lehessünk vásárlóinknak. Kínálatunk összeállításánál törekszünk a jó minőség mellett a megfelelő árak biztosítására is.