HU - Magyar  EN - English  

Webáruház használata

Az áruház kezelése

Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk Önnek a lehető legtöbb javaslatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.

Böngészés

Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A termékek megtekintésére menüstruktúrát hoztunk létre. A főoldalon található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kap. Itt választhat a termékek közül, és eljuthat a termékek részletes információs oldalaira, amelyen már fénykép és rövid leírás is található. A  részletes műszaki leírást, adatokat összefoglalva elérheti a főmenüből.

Regisztráció, belépés után rakhatja kosárba a termékeket és kezdheti meg a fizetési szállítási opciók kiválasztását, majd zárhatja le a rendelését.

A regisztrációs adatai bármikor módosíthatja bejelentkezés után az adataim menüpontban (szállítási és számlázási név, cím, telefonszám).

 A termékek kiválasztásakor a termékopciók állításával változik a termék egységára (bruttó ár). A mennyiség növelésével, csökkentésével változik a tételek ára.

A megvásárolni kívánt termék mellett a kosár gombra kattintva állíthatja be a kívánt paramétereket, ezze egyidőben látja a termék bruttó árát is.

Amennyiben elrontotta vásárlási folyamatot, lehetősége van korrigálni: a cassa gombra kattintva megtekintheti a kosár teljes tartalmát. Itt változtathaja a tétel darabszámát, vagy törölheti a kosárból.

Az összegzésben látja a súlyát és a termékek buttó végösszegét is.

Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelőgombok segítségével böngészhet tovább.

A rendelés folytatásánál választhat szállítási módot a kijelzett díjazással, megadhatja a számlázási és szállítási címet, valamint megjegyzést írhat a megrendeléséhez.

A rendelés befejeztével visszaigazoló emailt küldünk. Az emailben található link segítségével bármikor megtekintheti az adott megrendelést és annak állapotát.

A rendelés feldolgozásakor minden változásról email értesítést küld a rendszerünk.

Akciók

Az akciós árak visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényesek.

Rendelés

Az online megrendelési lehetőség jelenleg csak magyar nyelen működik. Az idegen nyelvű verziókban nincs lehetőség rendelés leadására.

Az elküldött rendeléseket ügyfélszolgálatunk kinyomtatja a feldolgozáshoz, gyártási folyamathoz és archiváljuk.

Tájékoztatjuk, hogy a 2001. évi CVIII törvény 5.§ (2) bekezdése szerint érvényes rendelést Ön csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is. A regisztrációt követően kosarába elhelyezheti a kívánt termékeket. Utána választhat  szállítási (fizetési) módot. Az áruházi szoftver automatikusan kiszámítja a különböző szállítási, átvételi  lehetőségekhez a fizetendő szállítási díjat, ezekből választhat.

A regisztráció során a webáruház programja magyar nyelvű üzenetekkel tájékoztatja a hibásan kitöltött mezőkről, illetve a hiba javítás módjáról.

A feladott rendeléseit adatbázisban tároljuk, melyeket belépés után visszakereshet, aktuális rendelésének állapotát nyomon követheti.

A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként illusztrációk.

A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár, a feltűntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Az esetleges elírásokból eredő károkért nem vállalunk felelősséget.

A leadott megrendelés írásbeli szerződésnek minősül.

Egyéb feltételek

Tájékoztatjuk, hogy személyes adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében adatbázisban tároljuk. A kézzel kiállított számlák, szállítólevelek 2. példányát ill tőpéldányát 5 évig őrizzük meg. A későbbiekben tájékoztathatjuk Önt akciókról és újdonságokról. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk! A termékoldalon található műszaki adatok tájékoztató jellegűek, a hivatalos termékspecifikációért kérjük látogasson el a termék gyártójának weboldalára.

Elállás joga

Elállási nyilatkozat doc formátumban letölthető a LETÖLTÉSEK / EGYÉB menüből.

A fogyasztónak minősülő vásárló a termék átvételétől 14 naptári napon belül (beleértve a 14. napot is) indokolás nélkül elállhat. Az elállás jogáról, módjáról a fogyasztó és a vállalkozó közötti szerződések részletes szabályairól a Kormány 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik. A vásárló az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az elállás joga személyesen is gyakorolható. A fogyasztó az elállási nyilatkozatát a kapcsolat menüben elérhető adatok között a megadott telefonszámon, postai vagy e-mail címen közölheti.

A szolgáltató adatai és elérhetőségei a kapcsolat, elérhetőség menüpontban található meg.

Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia. Az elállással érintett terméket utánvétellel nem küldheti vissza. Elállás esetén a kereskedő követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítését. Ezeken kívül a vásárlót az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli.


Ha a Fogyasztó eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a Fogyasztó elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül a kereskedő visszatéríti a termék árát, valamint a fogyasztó által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, beleértve a fuvarozási (kiszállítási) költséget is.

A vásárló nem gyakorolhatja elállási jogát:
olyan termék értékesítése esetében, amely az Ügyfél személyéhez kötött, illetve amelyet az Ügyfél utasításai alapján vagy kifejezett kérésére, egyedi rendelésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza a jogszabályok által meghatározott esetekben.

JOGI SZEMÉLYEKET, CÉGEKET NEM ILLETI MEG AZ ELÁLLÁSI JOG.