Szállítási feltételek

Garancia

Garanciális, jótállási feltételeink részletes leírásához kattintson ide.

Minden termék mellé termékinformációs anyagot szállítjuk.

Cseregarancia

Csak a sérülésmentes, tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött termékekre érvényes. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Vételár

A termékek adatlapján feltüntetett ár a termék ajánlati ára (ajánlott bruttó fogyasztói ára).
Az ajánlati ár az adott pillanatban érvényes és csak akkor válik végleges árrá, ha a megrendelő a rendelési folyamat lépéseit szabályosan elvégzi és a rendelést jóváhagyja.
A termék és a szállítási szolgáltatás végleges ára az az ár, amely a jóváhagyáskor a termék megnevezése mellett, majd a rendelésről küldött visszajelző e-mailben is szerepel. A megrendelt termékért fizetendő összeg akkor sem változik meg, ha termék ára a vásárlás befejezése után a webáruházban módosul.

Az áruházban megjelenő, esetleges hibás árakat tudomásunkra jutása esetén azonnal kijavítjuk, emberi, vagy programhibából kikerült rossz árakon termékeket nem szállítunk ki.

Amennyiben valamely rendelés vagy rendelések bármilyen okból módosításra, összevonásra kerülnek, a módosított rendelésre a módosítás időpontjában érvényes kondíciók vonatkoznak.

Szállítás/Átvétel

Tisztelt vásárlóink csak telefonon visszaigazolt rendelés tudunk elfogadni!

A rendelés feladásakor kiválasztható a szállítási/átvételi mód. A program figyelembe veszi a rendelési összeg tömeg súly) adatokat. Ennek figyelembevételével ajánlja be a választható opciókat.

Házhozszállítással történő rendelés esetén, kérjük átvételkor ellenőrizze tételesen a termék(ek) sértetlenségét, a csomagban foglalt egyéb kiegészítőket, a számlán szereplő adatok helyességét. Amennyiben eltérést észlel, lehetősége van a csomagot visszaküldeni üzletünkbe. Kérjük észrevételeiről tájékoztassa ügyfélszolgálatunkat, hogy a felmerült hibát mielőbb korrigálhassuk.

Amennyiben a termék házhozszállítása után kíván a vásárlástól elállni, azt a következő módon teheti meg: A vásárló, az áru átvételét követő 8 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia címünkre. Kizárólag új állapotú (sérülésmentes, hiánytalan tartalmú) termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban a vásárlónak kell gondoskodnia.

Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, kötelezettséget vállalunk arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautaljuk a vásárló részére. Tájékoztatjuk, hogy üzletünkben és internetes áruházunkban csak háztartásban használatos mennyiségekre vonatkozó rendeléseket szolgálunk ki! Amennyiben kereskedelmi mennyiségben szeretne termékeket rendelni, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.
A megrendelő felelősségvállalása

A megrendelő a regisztrációs oldalon adja meg az adatait (melyeket az adatmódosítás oldalon módosíthat), a megrendelés ezen adatok alapján kerül teljesítésre. Hibás, vagy hamis adatok megadásából eredő károkért minden felelősség a megrendelőt terheli. 

Megrendelő tudomásul veszi, hogy rendelése(i) jóváhagyásával jelen szerződést elfogadja, és az itt leírtak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik.

Megrendelő vállalja, hogy az általa jóváhagyott rendelésekben megrendelt árut tartalmazó küldemények átvételéről és kifizetéséről gondoskodik az általa választott szállítási és fizetési módoknak megfelelően. Amennyiben a küldemény kézbesítése a megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltségeket a megrendelő megtéríti a webshop üzemeltetőjének.